Contact

A.J. Troost Ballooning

Zuurbeek 1
8326 AI Sint Jansklooster

Tel: +31 (0) 527 - 612427
Fax: +31 (0) 527 - 697211
Mobiel: +31 (0) 6 - 51311910
Email: info@ballonvarenflevoland.nlLid PBN
Rijksluchtvaartdienst Erkend
KNVvL Erkend piloot
Avontuurlijk genieten.
U heeft vast al wel eens zo'n mooie felgekleurde heteluchtballon over zien komen. Misschien dacht u er wel eens aan zelf ook een ballonvaart te maken, maar is het er nog nooit van gekomen? Dan hebben we goed nieuws voor u: het is tegenwoordig mogelijk per ballon over ons schitterende landschap te varen.

Het avontuur gaat beginnen!
Het avontuur begint met het opbouwen van de ballon, waarbij ook uw hulp gevraagd kan worden. Is de ballon klaar voor vertrek dan stapt u in de mand, waarna het nog slechts enkele seconden duurt voordat u echt het luchtruim kiest. Vanaf dat moment ervaart u de rust die u nergens anders zult beleven. Langzaam en statig gaat de ballon omhoog en voert u mee op een tocht boven het landschap. Alle 'aardse' problemen blijven op de grond en u geniet vanuit de mand van het prachtige uitzicht.

De landing
De afstand die afgelegd wordt is afhankelijk van de wind en de landingsmogelijkheden. Maar na ongeveer één uur zal de ballonvaarder de ballon weer aan de grond zetten. Bij de landing is de grondploeg al in de buurt; zij volgen de ballon namelijk over de weg. Nadat de ballon is opgeruimd, bieden wij u een drankje aan en krijgt u een certificaat uitgereikt. Daarna wordt u weer terug gebracht naar de plaats waar we opgestegen zijn.