Contact

A.J. Troost Ballooning

Zuurbeek 1
8326 AI Sint Jansklooster

Tel: +31 (0) 527 - 612427
Fax: +31 (0) 527 - 697211
Mobiel: +31 (0) 6 - 51311910
Email: info@ballonvarenflevoland.nlLid PBN
Rijksluchtvaartdienst Erkend
KNVvL Erkend piloot
Kleding
Boven in de lucht is het niet koud, want de ballon drijft met de wind mee. Dus erg dikke kleding hoeft u niet aan te trekken. Wel is het handig sportieve kleding te dragen met stevig schoeisel.

Waar en wanneer
Normaal start de ballonvaart vanuit Emmeloord of omgeving. Het is eventueel mogelijk ergens anders op te stijgen, maar deze plaats moet wel aan bepaalde eisen voldoen. In principe varen we het hele jaar, maar in de lente en zomer worden de meeste vaarten gemaakt. Maar ook 's winters is het prachtig en niet te koud om in de lucht te zijn. De zomervaarten vinden plaats in de vroege ochtenduren of in de vooravond. Dit is omdat het weer tijdens deze uren het stabielst is. Soms dient een ballonvaart te worden verschoven i.v.m. minder gunstige weersomstandigheden. In dat geval maken wij opnieuw een afspraak met u.

Leuk om cadeau te geven
Als u deze unieke ervaring een ander cadeau wilt geven is dat mogelijk, want wij hebben speciaal voor dit doel cadeaubonnen ontwikkeld. Want wat is voor een jarige of jubilaris nou leuker en spannender om te krijgen dan een ballonvaart?

Onze ballonnen
Wij hebben de beschikking over een 4 tal heteluchtballonnen, waarvan de grootste geschikt is voor het vervoeren van maximaal 6 passagiers. Wanneer u bij ons uw ballonvaart boekt, bent u er dus van verzekerd dat u met maximaal 6 passagiers per ballon het luchtruim kiest. Hierdoor blijft het mogelijk uw vragen te stellen aan de piloot. Natuurlijk is het mogelijk om met grotere groepen te boeken, hierbij zullen wij dan meerdere ballonnen inzetten.